Assalamualaikum.. Hai !! saya Norlee Razali





Terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa untuk mendapatkan maklumat tentang FXUNITED , anda kini berada di web yang paling tepat...

Saya akan kongsi kan kepada anda teknik yang luar biasa untuk menjana pendapatan lumayan dalam FXUNITED...




PERHATIAN: Kepada mereka yang mencari peluang?????



Walaupun sudah menceburi beberapa perniagaan namun ianya tidak semudah saya sangka, saya rasa saya perlukan satu sumber pendapatan yang betul-betul pasif. Saya memang mempunyai minat yang begitu mendalam terhadap pelaburan. YA pelaburan yang saya dan anda juga faham, memang buat duit pasti menggunakan duit.Tanpa menggunakan tenaga dan masa saya yang perlu adalah ilmu serta skill yang tepat.

Disini saya ingin berkongsi pelan kewangan (financial plan) saya kepada anda. Ilmu dan peluang harus dikongsi betul tak?? , tiada paksaan bagi anda.
Tentu anda juga ingin mengetahuinya bukan??

Ya pada zaman serba moden dan maju kini, sesiapa pun mampu menjadi individu yang berilmu dan berharta kerana ianya bukanlah hanya pada faktor nasib. 


KINI STATUS JUTAWAN ITU MERUPAKAN SATU PILIHAN!.
DAN IANYA ADALAH PILIHAN ANDA!!

Ianya bukan lagi atas faktor nasib seperti pada zaman dahulu , kebanyakan orang kaya adalah kerana keluarga mereka yang terdahulu sudah memang kaya... kemewahan mereka hanya dari warisan keluarga bukan?

Berbeza pada Zaman moden kini, sudah jauh lebih maju dan terlalu banyak peluang yang ada di depan mata dan ada juga yang perlu dicari. Apa yang membezakan seseorang pada masa kini adalah ILMU, KEBOLEHAN & MASA betul??

Sudah tentu orang yang lebih bernasib baik adalah orang yang awal mencari ,menuntut ilmu dan cepat bertindak dan mengambil peluang.


TAHUKAH ANDA?? 80% jutawan di dunia ini , dimasa kini pada asalnya adalah orang kebiasaan saja dan bukan berasal daripada keluarga yang kaya raya. Hari ini untuk menjadi JUTAWAN bergantung kepada pilihan anda dan bukan pada nasib semata-mata..


Pelaburan memang sesuatu yang sangat bagus dan menguntungkan!!! tetapi pada masa kini terlalu banyak program2 yang tidak masuk akal. Terlalu ramai yang telah terjerat dan telah tertipu dengan program SCAM kerana terlalu ghairah akan keuntungan yang bakal diterima. Mereka tidak sedar yang ianya adalah SCAM, MONEY GAME ATAU HEAD HUNTER...... KEBANYAKAN MEREKA TIDAK MENGKAJI DAN MENILAI DENGAN LEBIH MENDALAM , JUGA TIDAK MENCARI SUMBER ILMU YANG BETUL BERKAITAN DENGAN PROGRAM DAN PELABURAN YANG MEREKA INGIN LAKUKAN.

Apabila NAFSU sudah menguasai diri membuatkan mereka terlepas pandang terhadap beberapa perkara penting sebelum melabur. Mereka dijanjikan dengan PULANGAN TETAP & PANTAS, malah ada yang sanggup membuat pinjaman semata-mata untuk membuat pelaburan.Semangat itu memang bagus, tetapi perlulah bertindak dengan bijak DAN BERTANYA DAHULU PADA ORANG YANG PAKAR!!!

AKHIRNYA RAMAI YANG TUMPAS DISEBABKAN PENIPUAN TERSEBUT..
Kesannya ramai yg berputus asa dalam mencari peluang untuk meningkat kan ekonomi hidup.. maka ramai diantara anda terlepas peluang terhadap PELABURAN YANG BENAR2 GENUINE DAN REALISTIK,,,

SEBENARNYA MEMANG ADA DILUAR SANA SYARIKAT YANG MENYEDIAKAN PLATFORM YANG SEBENAR UNTUK MENJANA WANG MELALUI PELABURAN..


Anda harus pastikan bahawa syarikat tersebut sudah beroperasi dalam satu tempoh yang meyakinkan dan syarikat tersebut haruslah betul-betul wujud. Syarikat tersebut boleh dihubungi dan jelas beroperasi. Anda perlu lihat alamat yang genuine dan bangunan tempat syarikat itu beroperasi terlebih dahulu...
Kebiasaannya jika anda menghantar email, mereka akan reply dalam masa 24-48 jam. Syarikat tersebut juga boleh dikunjungi jika memerlukan. Selain itu, anda juga harus ketahui siapa pemilik syarikat tersebut dan pemilik boleh menunjukkan diri walaupun tidak kerap.
Jangan pula tak boleh tengok muka dan jumpa pemilik syarikat langsung. AWAS!
anda juga perlu menggunakan google map untuk melihat kedudukan lokasi alamat syarikat beroperasi, JIKA KEDUDUKAN BERADA DI PULAU,, AWAS!! TUAN-TUAN
Walaupun syarikat telah menunjukkan ramai orang yang telah berjaya apabila melabur dan bersama-sama dengan syarikat, namun anda harus ambil tahu bagaimana sebenarnya cara syarikat mengaut keuntungan. anda perlu tahu bagaimana pengiraan keuntungan syrikat , hasil dari pelaburan tersebut.
Adakah ianya logik ataupun tidak? Jadi anda harus bertanya dengan orang ramai, adakah perniagaan sebegini betul-betul asli. Anda harus mengumpul beberapa fakta dan pendapat daripada orang ramai serta pelbagai sumber. anda juga perlu lihat pengiraan sebenar , bagaimana syarikat ini mengambil untung hasil dari pelaburan ini.
Ini juga antara perkara yang terpenting untuk anda kenal pasti sama ada syarikat itu SCAM (penipu) atau tidak. Anda ada dua pilihan, sama ada anda bayar kepada introducer ataupun anda bayar kepada syarikat.
Syarikat yang bagus boleh menerima bayaran terus daripada ahli baru melalui deposit ke akaun bank ataupun menerusi pembayaran online menggunakan kad kredit mahupun debit.
Jika hanya boleh bayar kepada introducer sahaja, itu bahaya kerana kita khuatir mereka akan membayar kepada investor @ trader hanya menggunakan duit rolling penyertaan ahli baru sahaja.
Selain itu, anda juga harus menyelidik bagaimana cara syarikat membayar duit ganjaran kepada pelabur. Kumpulkan beberapa bukti kukuh yang menujukkan syarikat itu membayar kepada pelabur mereka.
Kebiasannya bukti-bukti ini boleh didapati secara online sahaja.
Sekiranya syarikat tersebut mempunyai pengurusan yang baik, mereka sepatutnya akan menyediakan laporan mengenai prestasi syarikat mereka pada bulan-bulan mahupun tahun-tahun yang lalu.
Jadi anda boleh minta pada introducer ataupun menghubungi syarikat untuk dapatkan laporan prestasi pelaburan mereka.

Jika anda sudah kenal pasti keempat-empat perkara penting di atas dan anda berpuas hati, saya memang syorkan anda untuk melabur kerana pelaburan merupakan salah satu cabang perniagaan.

Pelaburan memang menguntungkan dan ianya merupakan salah satu cara dan langkah anda untuk menjadi seorang jutawan. Tidak dinafikan ramai yang sudah menjadi jutawan dalam tempoh waktu yang singkat melalui pelaburan.

Malah ramai juga yang kecundang kerana tersilap melabur di syarikat yang tidak masuk akal. Jadi melaburlah dengan bijak! Jangan terpedaya dengan pulangan bulanan yang tetap daripada syarikat-syarikat SCAM tersebut.



Ini merupakan Teknik Jutawan yang paling hebat sekali, bagaimana dengan ilmu dan pengalaman yang ada membuatkan wang simpanan yang mereka labur menjadi dua kali ganda banyaknya dalam tempoh SETAHUN SAHAJA malah ada yang 4-5 bulan sahaja!
Apa yang paling menarik sekali, mereka menjana keuntungan 100% dalam masa yang singkat dengan hanya menggunakan duit. Jutawan buat duit dengan duit! Mereka tidak melibatkan langsung tenaga dan masa mereka di dalam proses tersebut.
Itulah kelebihan orang yang berilmu dan mereka tidak henti-henti mendalami ilmu pengurusan kewangan. Jangan tunggu lama-lama untuk mengetahui cara para jutawan BUAT DUIT DENGAN DUIT!
Ada banyak sebab kenapa saya memilih untuk melabur di FXUNITED. Saya faham ramai di antara anda yang ingin sangat menggandakan wang simpanan tetapi sukar membuat pilihan.

Ramai yang takut kena tipu! Ramai yang takut kena tipu sekali lagi! Sudah melabur berkali-kali tetapi semuanya rugi!

Ramai yang nak berjaya, tapi ramai yang tak sanggup nak datang kelas, pelbagai alasan diberikan, hari ini buat satu keputusan yang membawa satu perubahan dalam hidup anda, rajin menuntut ilmu dalam bidang FOREX,GOLD dan KOMODITI, ilmu ini anda boleh guna sampai bila-bila.

Fxunited telah beroperasi sejak tahun 2006 dan telah 8 tahun beroperasi di peringkat antara bangsa dan mula berkembang ke 5 buah negara termasuk malaysia
Diperingkat awal broker fxunited hanya menyediakan platform meta4 untuk para trader seluruh dunia untuk trade forex,gold dan komoditi . Broker Fxunited merupakan broker STP/DMA
Bermula tahun 2013 fxunited mula melangkah jauh untuk bersaing dengan broker2 lain diseluruh dunia dgn memperkenalkan winst plan, iaitu salah satu platform terbaru untuk menjana wang melalui fxunited. Dan terbaru , untuk meningkatkan lagi kekuatan syarikat dalam arus globalisasi ini.. broker fxunited telah memperkenalkan CGAT (capital guaranteed auto trade) pada tahun 2014 ... dengan menggunakan robot E.A (expert advisor) yang telah diuji oleh para pakar untuk menjadi platform paling hebat dalam fxunited , dimana dgn CGAT ini , kita bakal memperolehi keuntungan setiap bulan sebanyak 12% - 20% hasil robot trade + self affliate .. tanpa buat apa2, ibarat anda menyimpan dan anda rasai profit setiap bulan.. hebat bukan?
ANDA TIDAK PERLU RISAU!!
 Lihat carta di bawah yang menunjukkan ROBOT CGAT FXUNITED telah menghasilkan keuntungan...


TERKINI!! FXUNITED TELAH MELANCAR
KAN TEKNOLOGI TERBARU DIDALAM
SISTEM ...

KEAJAIBAN DALAM INDUSTRI FOREX BAKAL MELANDA!!! CGAT MELETUP!!!

Inilah kenyataan yang benar berlaka, ramai investor sedang buka mata mengenai kewujudan E.A ini,
antara mengapa mereka berminat menyertai PROGRAM E.A ini adalah:-
  1. Tak perlu pening kepala nak fikir soal trading akaun.
  2. Tak payah nak berbahagi & berkongsi 70% -30% profit dengan trader.
  3. Capital dijamin oleh broker sendiri, bukan trader.
  4. Sekiranya robot loss broker akan topapkan capital semula
  5. Profit 12%-20% akan diperolehi hasil dari robot+affiliate anda sendiri.
MODAL 1000USD TERIMA PROFIT maksima 200USD BULANAN

Memang the boom program kali ini, segala kemudahan & keperluan seorang trader newbies atau sesiapa sahaja mampu menyertainya..
Hanya 1000usd & anda mampu perolehi profit 12%-20% setiap bulan, % ini masih lagi tinggi berbanding dengan opsyen pelaburan yang lain, seperti contoh institusi kewangan lain hanya memberi pulangan wang anda sebanyak 7% -8% SETAHUN.
Manakala E.A (robot)+ self affliate ,FX UNITED mampu memberikan anda pulangan BULANAN 12%-20%..


Peluang KEEMASAN ini datang hanya sekali, tidak salah rasanya sekiranya sebahagian duit di dalam ASB kita kita letakkan di PROGRAM E.A ini, apa yang anda perlukan adalah bersedia menerima profit BULANAN yang dijanjikan... kemudian simpan semula didalam ASB pasti simpanan anda akan lebih berganda!!

Setahun kita mampu perolehi pendapatan hampir RM11,520.00. Bayangkan sekiranya kita bermula dengan modal yang lebih besar, pastilah JUMLAH tahunan nya juga BESAR bukan?

Pada pandangan JUJUR saya, tak salah sekiranya anda mencuba apa PELUANG yang ada sekarang, seandainya anda sudah BOSAN untuk meneruskan PROGRAM ini, anda boleh keluarkan capital pada bila-bila masa..
Senang & mudah bukan.. Semuanya bermula dengan anda...!!


IANYA ADALAH BENAR !!!
ANDA BOLEH MELIHAT SENDIRI EA
DIDALAM CGAT INI BEKERJA UNTUK
ANDA!!!!
APAKAH YANG DI MAKSUDKAN DENGAN E.A?
E.A (Forex Expert Advisor)/ Robot (Auto Trade) adalah sejenis sistem atau software yang dicipta khas untuk membantu trader forex didalam CGAT akaun, sama ada newbies traders atau trader yang dah pakar… Fungsinya tetap sama.. iaitu membantu para trader menjalankan aktiviti forex secara AUTOMATIK dan BERKESAN tanpa perlu adanya PENGALAMAN dalam FOREX.
APAKAH KEBAIKAN E.A PADA TRADERS?
Kebaikkan nya adalah membantu traders memperolehi PROFIT tanpa perlunya bersusah payah untuk MONITOR FOREX MARKET. Hanya aktifkan E.A yang akan tersedia di MT4 anda.. Kemudian setiap hujung bulan anda SEDIA terima PROFIT 12% -20% sebulan..
PROFIT ini adalah JAMINAN dari broker FX UNITED sendiri.. MENARIK bukan??
APAKAH SYARAT-SYARAT UNTUK MEMILIKI SMART E.A INI?
Syarat untuk memiliki PROMOSI E.A ini adalah sangat MUDAH.. untuk anda lakukan..
  1. Anda perlu memiliki akaun Winst Plan sekurang2 nya 1 akaun.. Setiap dari akaun tersebut HARUSlah maksimum deposit iaitu 500usd setiap akaun..
  2. Apabila akaun anda telah tersedia dengan jumlah maksimum deposit 500usd.. ‘BUTTON’ E.A secara AUTOMATIK akan TERSEDIA di dalam MT4 anda..
  3. Seterusnya anda HARUS meletakkan DEPOSIT untuk MENGAKTIFKAN ROBOT ini dengan jumlah deposit sekurang-kurangnya 1000 usd, untuk melayakkan anda menerima JAMINAN PROFIT dari broker 12%-20% sebulan secara AUTOMATIK.
BERAPAKAH PERATUSAN KEUNTUNGAN ROBOT INI PADA AKAUN SAYA?
Peratusan keuntungan akaun anda bergantung kepada jumlah MODAL anda.. Apa yang PASTI E.A (Expert Advisor) akan memastikan anda mendapat keuntungan dari bonus SELF AFFILIATE + PROFIT TRADE ROBOT anda iaitu sebanyak 12%-20% setiap bulan.


BOLEHKAH MODAL SAYA DIKELUARKAN PADA BILA-BILA MASA?
BOLEH & SEMESTINYA… kerana MODAL itu adalah MODAL anda sendiri.. Anda boleh keluarkan pada bila-bila masa.. tetapi anda akan dikenakan cas 3% sahaja jika keluarkan dalam tempoh 1 tahun.. jika selepas setahun, anda keluarkan modal , maka tidak dikenakan apa2 cas pun..TIADA syarat TERSEMBUNYI..


APAKAH YANG AKAN BERLAKU PADA E.A SAYA SEKIRANYA SAYA MENGELUARKAN MODAL TERSEBUT?
Servis E.A anda akan berhenti serta-merta, TETAPI apabila anda menDEPOSITkan semula akaun anda.. secara AUTOMATIK E.A sistem E.A akan beroperasi seperti SEDIA KALA, dan pada hujung setiap bulan.. anda akan menerima PROFIT yang dijanjikan.


APAKAH YANG AKAN BERLAKU SEKIRANYA E.A INI MARGIN CALL?
E.A ini adalah diPERKENALKAN oleh broker FXUNITED sendiri.. E.A ini telah diuji oleh PAKAR-PAKAR mereka di sana.. Jumlah keuntungan 12%-20% juga amat PASTI dijanjikan..


Tetapi seandainya berlaku E.A anda M.C.. E.A tersebut akan berhenti serta merta apabila baki akaun anda berada di paras 1000USD.. dan ketika ini pihak broker akan MENAMBAH NILAI semula jumlah akaun tersebut untuk mengaktifkannya semula..

Pendek kata.. NO WAY LOSS PROFIT GUARANTEED by broker FX UNITED sendiri..
WINST PLAN FXUNITED



DI FXUNITED ANDA BUKAN SAHAJA BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF MELALUI CGAT , MALAH TURUT MEMPUNYAI PENDAPATAN AKTIF PLAN JIKA ANDA SEORANG YANG SANGAT AKTIF UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN,, DAN INGIN MENIKMATI BONUS YANG LEBIH BESAR DALAM FXUNITED,, INI ADALAH KENYATAAN.
SILA LIHAT DIBAWAH ...POTENSI PENDAPATAN MELALUI WINST PLAN.. DI WINST PLAN,, HINGGA KE SUATU TAHAP PENDAPATAN DI WINST PLAN JUGA AKAN MENJADI PASIF INCOME.....

SPONSOR BONUS DALAM FXUNITED 50%

POTENSI INCOME ANDA SEHARI ADALAH RM 2,400.00
DAN POTENSI INCOME SEBULAN ADALAH RM72,000.00

DAN PENDAPATAN INI BERTERUSAN SETIAP BULAN,, ANDA BERPOTENSI
MENJANA RM864,000.00 SETAHUN!!!!
ANGKA YANG HAMPIR MENCECAH SATU JUTA!!!!


BIMBINGAN DAN COACHING PERCUMA HINGGA ANDA BERJAYA!!!

Saya sedia memberi bimbingan percuma, dan menyediakan beberapa module untuk anda agar menikmati pendapatan semaksimum mungkin , diantara perkara yg disediakan apabila anda bersama fenomena fxunited :

a) E-book percuma teknik trade forex dan gold (e-book ini telah terbukti dan mendapat testimoni yg ramai dari trader2 seluruh malaysia) e-book ini membimbing anda profit setiap hari !!!
b) Beberapa teknik rahsia saya trade forex dan gold akan didedahkan pada anda,,, pasti profit!!
c) Anda akan dibawa masuk ke group rahsia whatsApp , segala signal trade dan juga coaching akan dikongsi ..
d) Saya akan bimbing dan coach anda teknik2 rahsia melakukan promosi secara online dan offline (pilihan)

e) DAN SAYA AKAN TUNJUKKAN CARA BAGAIMANA ANDA MENJANA INCOME MAKSIMUM SECARA PASIF MELALUI PROGRAM CGAT FXUNITED...

KAMI DI FXUNITED, ADA BUKTI KUKUH DAN REAL CALCULATION YANG SEBENAR BAGAIMANA BROKER BUAT DUIT DAN JUGA BAGAIMANA ANDA JUGA BOLEH BUAT DUIT!!!
Mari kita kaji sebagaimana saya pun mengkaji terlebih dahulu dengan teknik para jutawan ini. Jadi anda pun boleh kaji sama atas keberkesanan faktor-faktor ini.
1. Kekuatan fxunited
FXUNITED merupakan broker platform forex,gold dan komoditi yang diiktiraf dan sudah wujud sejak 2006 lagi di Belgium. fxUNITED BERMULA SEBAGAI BROKER YANG MENYEDIAKAN PLATFORM KEPADA PARA TRADER SELURUH DUNIA UNTUK TRADE FOREX,GOLD DAN KOMODITI.
Mereka memang mempunyai platform sendiri dan tidak seperti syarikat lain yang mengwar-warkan bakal mempunyai platform atau sudahpun ada platform tetapi palsu.
Tanpa pelabur @ investor, real bisnes FXUNITED akan terus tetap berjalan kerana mereka menyediakan platform untuk para trader forex menjalankan perniagaan mereka.
2. Kepakaran & Ketelusan fxunited
Berbeza dengan skim-skim pelaburan yang lain, mereka hanya mencanang canangkan bahawa mereka menjalankan program forex trading tetapi tiadasebarang bukti transaksi akaun forex yang dipamerkan kepada pelabur.
Trading harian fxunited boleh dilihat secara harian dan laporan lengkap akan diterima secara bulanan. Setiap transaksi jual beli matawang, komoditi, emas atau lain-lain akan mereka tunjukkan secara terperinci termasuk dengan nilai serta pemberat setiap transaksi itu.
3. Kehebatan Online Trading @ Forex
Zaman sekarang, ramai yang tahu semakin ramai orang menjadi jutawan dengan hanya membeli dan menjual matawang secara online dengan Forex. Tetapi MIG Bank hanya akan membeli dan menjual emas serta perak secara online. Selamat!
Gunakan teknik jutawan melalui platform fxunited dan anda boleh meraih keuntungan 24 jam sehari, 5 hari seminggu dan 20 hari sebulan.
5. Setiap Withdrawal Dibayar Oleh BIG-BIG Bank
Setiap pengeluaran keuntungan yang kita withdraw (keluarkan) daripada akaun pelaburan, akan mengambil masa 3-7 hari waktu bekerja. Apa yang menariknya, dengan jelas pada statement dalam bentuk lampiran akan menunjukkan siapa yang membayar kepada kita.
Seperti yang ditunjukkan pada page sebelum ini, bank-bank besar yang menjadi wakil untuk membayar kepada kita. Ini menunjukkan FXUNITED memang betul-betul real STP (Straight Through Processing) broker.
SILA LIHAT DISINI:
Laman web syarikat:-
ANDA TIDAK KESEORANGAN!!!!



FXUNITED ASIA CONVENTIONS 7/2/2015





2013 - 2014

SANTAI2 WARGA FXUNITED
Grand Preview fxunited di depalma hotel shah alam , 1.11.2014
Grand Preview fxunited di depalma hotel shah alam , 1.11.2014

KELAS PERCUMA!!!


TAHUKAH ANDA ?? BERAPA NILAI UNTUK BELAJAR TRADE FOREX DILUAR SANA???

IANYA NYA MENCECAH NILAI BERIBU-RIBU RINGGIT...


TETAPI!! DI FXUNITED MALAYSIA,, DISEDIAKAN KELAS BIMBINGAN PERCUMA KEPADA ANDA DARI TAHAP BASIC HINGGA KE TAHAP ADVANCE!! DAN IANYA ADALAH PERCUMA JIKA BERSAMA FXUNITED!!!
KELAS INI ADALAH PERCUMA WALAUPUN ANDA BERMULA DENGAN MODAL SERENDAH 100USD!!!

BERIKUT ADALAH PHOTO SUASANA DIDALAM KELAS BELAJAR TRADE DI WISMA KLFXUNITED CLUB.:



KELAS2 INI BERMULA PADA SETIAP HARI SELASA, RABU DAN KHAMIS PUKUL 9 MALAM .. DI WISMA KLFXUNITED CLUB , AMPANG..


Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada masa!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada skills menjual!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tenaga tak banyak!
Jom buat duit dengan duit macam jutawan!


Anda boleh memulakan pelaburan bersama FXUNITED mengikut kepada perancangan anda.
Ya nanti buatkan satu bank khas untuk penerimaan dividen sahaja ya. Baru hebat!
Pelaburan merupakan salah satu cabang daripada perniagaan. Namun caranya lebih mudah iaitu dengan menggunakan modal yang anda, labur dan biarkan. Tidak perlu melakukan perkara lain kecuali daripada segi kemas kinikan profile dan akaun bank anda.
Anda tidak perlu melakukan sebarang penjualan ataupun mencari pelanggan. Anda boleh berkongsi kepada rakan-rakan jika mahu.
Pelaburan adalah pilihan kerana ada pelbagai tempat lain untuk melabur. Cuma masing-masing ada kelebihan yang tersendiri. Jika anda selesa dengan ASB dan emas sahaja, terpulang kepada anda.
Tetapi ramai yang melabur di tempat lain untuk mencari modal memenuhkan akaun ASB dan mengumpul emas fizikal untuk bekalan masa depan keluarga.



1. Kebanyakan pelabur terutamanya kaum Melayu, dapat saja keuntungan pasti duit tersebut akan terus digunakan, saya juga seperti itu sebelum ini. Ingat! Banyakkan simpanan dan kawal perbelanjaan. Bila duit sudah banyak di dalam tangan, memang ramai lupa daratan.

2. Saya adalah introducer kepada anda di dalam pelaburan ini, saya hanya akan bantu daripada segi pemahaman konsep syarikat menjana keuntungan, cara menguruskan akaun pelaburan anda, cara untuk deposit dan withdraw duit pelaburan dan beberapa lagi. Saya bukan orang yang membayar kepada anda tetapi FXUNITED dan bank-bank lain.

3. Sekiranya anda ingin mendapatkan keuntungan selain daripada pulangan keuntungan @ ROI (return of investment) bulanan, saya akan bantu dan tunjukkan caranya. Jika mahu, tidak wajib. Tiada paksaan :) ,, sy akan tunjukkan pada anda bagaimana income anda maksimum dengan teknik saya..

Jom mendaftar sebagai pelabur jutawan! Buat duit dengan duit!

Tuan saiful ,,26 tahun .. 12ribu seminggu
"Sejak sy bersama fxunited, hanya dalam 3 bulan je sy dah collect 12 ribu seminggu.. sy terkejut jgk..punye lah senang buat biz di fxunited, duduk kat rumah pun boleh buat duit.. ini peluang masa kini yg harus sesiapa pun rebut nak ubah dari zero to hero..!! "

Zamer , 25 tahun, 4 ribu seminggu
"Alhamdulillah, syukur pada ilahi atas rezeki sy harini fxunited platform terbaek bagi sy, cukup mudah dgn prgram CGAT, winst plan , affliate buat sy terpaksa dapat duit 4 ribu seminggu.. bimbingan yg mantap buat saya seronok bersama fxunited"


Doctor Hasbullah, wealth advisor
"Tak rugi invest dgn fxunited,, real broker and real income,
plan yg buat sesiapa pun tak sangka dengan penjanaan income luar biasa RM12,000 sebulan.. sape nak bagi kan,, syukur sgt2 dan fxunited adalah pilihan terbaik..

Puan Nurain,
"Kat fxunited ni, tak buat ape pun sy dapat 200usd ke 300usd sehari,, belom campur sy trade sendiri 100usd ke 300usd sehari,, kire ok la untuk newbiz mcm sy ni..belum lg cerita winst plan and affliate,,,hehe..anyway u all cepat2 le join fxunited, lg cepat join lagi cepat buat buat duit..yg pasti ini real bisnes , bukan money game, bukan head hunter bukan mlm , dan bukan skim cepat kaya.."


DIANTARA MEREKA YANG HEBAT DLM HANYA BEBERAPA BULAN..
Tuan Elfi , 25 tahun = RM120 000 sebulan
saudara nasrul 25 tahun = RM50 ribu sebulan
puan mariani 42 tahun = RM16 000 sebulan
shahir 18 tahun, lepasan spm = RM50 000 dlm tempoh 2 bulan
shida 29 tahun, akauntan = RM20 000 sebulan
saudara riezal & fiena = RM25 000 sebulan
hafiz 19 tahun, student = RM7000 seminggu
asyraf 22 tahun, guru = RM12000 seminggu
anwar 32 tahun, kerani = RM3000 sehari
taufek 40 tahun , pekerja swasta = RM5000 sehari
khairi 25 tahun, akauntan = RM8000 seminggu


Sila register free disini, segala maklumat terkini dan rahsia akan sampai kepada anda...



NAMA

LOKASI

HAND PHONE NO.

EMAIL(Please dot not use Yahoo mail!)



Pastikan, email anda sah digunakan...
we respect your privacy



JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MAKLUMAT 
LEBIH LANJUT , SILA HUBUNGI SAYA


NORLEE : 0172323369


untk makluman, taklimat percuma juga disediakan pada:

selasa: 9 malam(bahasa malaysia)
khamis: 9 malam (bahasa inggeris)
lokasi: ampang
khamis hari yg sama: 9 malam di shah alam

Di JEMPUT ANDA SEMUA HADIR BERAMAI2..